​​​​E-Book

Gratis e-book over nieuw organiseren en nieuw leiderschap

e-book nieuw organiseren

De weg naar 'nieuw organiseren' en 'nieuw leiderschap'

In een hoog tempo ontstaat momenteel een nieuwe manier van denken en doen binnen bedrijven, organisaties en overheden. Er wordt afgerekend met het feit dat organisaties te duur, te traag en te ingewikkeld zijn geworden. De ‘nieuwe organisatie’ vindt steeds meer weerklank.

De Wit Organisatie Advies heeft de weg hier naar toe verkend en gemakkelijk begaanbaar gemaakt. Dat deden wij op basis van 12 jaar dagelijkse toepassing in onze eigen praktijk, de adoptie van baanbrekende wetenschappelijke inzichten en met gebruikmaking van het geheim van succesvolle nieuwe organisaties van over de hele wereld. De methode die wij ontwikkelden om de transformatie gestalte te geven beproefden we uitgebreid in de praktijk.

In bijgaand e-book beschrijven wij het fundament voor ontwikkeling naar nieuw organiseren en nieuw leiderschap. Wij hebben om ons heen gezien dat de ontwikkeling naar nieuw organiseren, zonder eerst een fundament te creëren, leidt tot tegenvallende resultaten. In ons werk neemt het creëren van een stevige basis voor vernieuwing dan ook een belangrijke plaats in.

Vandaar dit E-Book. We hopen je hiermee te inspireren!